Hannah en Jesse
Muziekschool voor koperblazers en saxofoons
Links

Wikipedia - Saxofoon

Een saxofoon is een blaasinstrument met een conische, meestal S-vormige buis, die voorzien is van kleppen. De saxofoon wordt niet tot de koperblazers gerekend, maar zoals alle riet-blaasinstrumenten tot de houtblazers. Saxofoons hebben... (Website)

Wikipedia - Koperblazers

Koperblazers zijn de bespelers van de zogenaamde koperblaasinstrumenten of koperen blaasinstrumenten, zoals de trompet, hoorn en trombone. De sectie van koperblazers in een orkest wordt ook wel aangeduid als het koper. In sommige kringen... (Website)

De saxofoonfamilie: welke saxofoons bestaan er?

De saxofoon is een veelzijdig instrument. Je kunt er vrijwel alle soorten muziek op spelen: van jazz tot reggae en van rock tot klassiek. Daarom bestaan er veel verschillende soorten saxofoons. Hele kleine en hoge en reusachtige met een diep geluid. Welke saxofoons bestaan er en wat zijn de verschillen?... (Website)

Wat je moet weten als je saxofoon gaat spelen

Hoe oud moet je zijn om te beginnen met saxofoonspelen en kun je ook te oud zijn? In welke stijlen komt de saxofoon voor? Waar koop ik een saxofoon en hoe duur is dat? Lees hier wat je moet weten als je saxofoon gaat spelen!... (Website)

Kunstacademie Zwevegem

De Kunstacademie is een school voor kunsten. Vanaf zes jaar kan je wekelijks les volgen in beeldende kunst, muziek en woord. Met de bouwstenen... (Website)